Aplikoni per karten Easy 5

Merrni kartën tuaj  anëtarësimit sot,  për oferta speciale përgjithmonë. 

Me kartën tonë  anëtarësimit falas ‘Easy 5’, ju do  keni -5  gjitha / lt menjëherëpërgjithmonë dhe  çdo stacion shërbimi BOLV   gjithë Shqipërinë.

Aplikoni tani duke plotësuar formularin si  poshtëose mund  kërkoni  çdo kohë

 çdo stacion Bolv për një kartë Easy 5 nga shitesat tanë  

Join our Newsletter