Eja ditën e Enjte, në stacionin tonë të shërbimeve në Gjirokastër dhe duke filluar nga ora 07:00, për çdo furnizim mbi 10 litra, përfito 5 litra karburant FALAS!
Oferta është e vlefshme vetëm me dt. 30 Korrik.

Ky promocion vlen për të gjitha produktet tona.

A. Rr. Nacionale, përballë Kishës Ortodokse,
pranë fushës së vjetër sportive, Gjirokastër.
C. +355697007000, E. [email protected], W. www.bolv.al