BOLV flet me cilësi! 

Produktet e karburantit në të gjitha stacionet tona kontrollohen dhe çertifikohen sipas standarteve Evropiane. 

Karburanti ne te gjitha stacionet tona eshte i kontrolluar dhe certifikuar sipas standateve Europiane. Produktet tona jane importi e me origjine te sigurte. Duke pasur nje manaxhim efikas, kompania jone nuk operon me franchise. Ne kete menyre sigurohet nje manaxhim, kontroll e monitorim teper i sigurte i te gjitha produkteve e sherbimeve ne menyre te barabarte e rigoroze, ne te gjitha stacionet tona. 

 

Produktet tona janë si me posh: 

 

Nafta B-Premium 

KARBURANT GARASH PËR MAKINËN TUAJ 

Me naftën B-Premium Diesel mbroni motorrin makinës tuaj, e   njëjtën kohë siguroni performancë maksimale  saj. 

 

AVANTAZHET E NAFTËS B-PREMIUM DIESEL 

 

PASTRON VALULAT E THITHJES DHE SPRUCATORËT E INJEKTORIT 

Nafta B-Premium Diesel, duke ndihmuar që të pastrojë papastertitë e akumuluara në sprucatorët e injektorit, ndihmon që të ruajë dhe rikthejë performancën e motorit të makinës. 

 

PASTRON KOMPONENTET KRYERSORË TË SISTEMIT TË USHQIMIT ME KARBURANT 

Falë teknologjisë të përparuar, nafta B-Premium Diesel ndihmon për të pastruar dhe mbrojtur motorrin, duke mundësuar fuqi maksimale pastrimi për komponentët kryesorë të sistemit  të ushqimit me karburant. 

 

NAFTA ME PERFORMANCËN MË TË MIRË 

Ruan gjëndjen dhe fuqinë e motorrit,për  siguruar performancë maksimale. 

 

PRODUKT IMPORTI DHE I CERTIFIKUAR 

Produkt importi nga Greqia, I garantuar dhe i certifikuar sipas standarteve Europiane EN590.