Skemë motivimi për punonjesit e stacioneve të shërbimit

Skemë motivimi për punonjesit e stacioneve të shërbimit në të gjithë Shqipërinë, për përkushtimin e tyre sa i përket rritjes së përdorimit të kartës së Klientit Easy 5.

 

Kompania shpall çdo muaj, nga 3 fitues nga një skemë shpërblimi, pjesë e një programi motivimi për përdorimin e kartës Easy 5, për të shprehur mirënjohjen ndaj punës dhe përkushtimit të shitësave tanë të stacioneve të shërbimit në të gjithë Shqipërinë.

 

Fituesit nga data 20 Qershor – 20 Tetor 2019 janë:

  1. Edmond Skurraj
  2. Fatmir Selimaj
  3. Serxhio Dhespollari
  4. Arjan Rrushi
  5. Altin Thartori
  6. Leonard Mezini
  7. Iber Hepaj
  8. Dhimitër Mazniku
  9. Edmond Ajdinaj
  10. Ervis Osmenaj
  11. Lulëzim Velkaj
  12. Bujar Skurraj