BOLV flet me cilësi!

 

Produktet e karburantit në të gjitha stacionet tona kontrollohen dhe çertifikohen sipas standarteve Evropiane.

Karburanti ne te gjitha stacionet tona eshte i kontrolluar dhe certifikuar sipas standateve Europiane. Produktet tona jane importi e me origjine te sigurte. Duke pasur nje manaxhim efikas, kompania jone nuk operon me franchise. Ne kete menyre sigurohet nje manaxhim, kontroll e monitorim teper i sigurte i te gjitha produkteve e sherbimeve ne menyre te barabarte e rigoroze, ne te gjitha stacionet tona.

 

Produktet tona janë si me poshtë:

 

Nafta B-Premium

KARBURANT GARASH PËR MAKINËN TUAJ

Me naftën B-Premium Diesel mbroni motorrin e makinës tuaj, e në të njëjtën kohë siguroni performancë maksimale të saj.

 

AVANTAZHET E NAFTËS B-PREMIUM DIESEL

 

PASTRON VAL ULAT E THITHJES DHE SPRUCATORËT E INJEKTORIT

Nafta B-Premium Diesel, duke ndihmuar që të pastrojë papastertitë e akumuluara në sprucatorët e injektorit, ndihmon që të ruajë dhe rikthejë performancën e motorit të makinës.

 

PASTRON KOMPONENTET KRYERSORË TË SISTEMIT TË USHQIMIT ME KARBURANT

Falë teknologjisë të përparuar, nafta B-Premium Diesel ndihmon për të pastruar dhe mbrojtur motorrin, duke mundësuar fuqi maksimale pastrimi për komponentët kryesorë të sistemit  të ushqimit me karburant.

 

NAFTA ME PERFORMANCËN MË TË MIRË

Ruan gjëndjen dhe fuqinë e motorrit,për të siguruar performancë maksimale.

 

PRODUKT IMPORTI DHE I CERTIFIKUAR

Produkt importi nga Greqia, I garantuar dhe i certifikuar sipas standarteve Europiane EN590.