Bolv Xpress Maminas

I lokalizuar në Maminas, vetëm 22 km larg Tiranës, Bolv Xpress është një kompleks multifunksional, i cili përfshin Market, Bar, ushqim te shpejte, Hotel me arredim modern, si dhe sallë konferencash! Vizioni ynë është të sjellim një koncept revolucionar, duke tejkaluar pritshmëritë e klientit në një dimension ku koha, ushqimi dhe pijet shijojnë më shumë.

Me një staf të kualifikuar e të përkushtuar jemi këtu për t’ju shërbyer nga e nga e Hena në të Dielë, për ta kthyer qëndrimin tuaj në më shumë se sa thjesht një destinacion.

Ne në Bolv Xpress, ndajmë me ju pasionin për mikpritje!