Oferta per bizneset e transporteve

 

Bolv mbështet biznesin tuaj duke sjellë oferta të leverdisshme me ulje -10 lekë/ lt karburant për të gjitha bizneset si: agjensitë e udhëtimeve, kompanitë e transportit, linjat e autobusave, karrotrecët, furgonat etj.

 

Kjo ofertë është e vlefshme per nje kohe te kufizuar si dhe vetëm për Naftë 10 ppm dhe Benzinë 95 Oct.

 

Është shumë e thjeshtë, mjafton të aplikoni tani ne formularin si me poshte, dhe tërhiqni kartën me ulje pranë stacionit më të afërt Bolv, në të gjithë Shqipërinë, ose paraqituni ne cdo stacion Bolv dhe kerkoni nje karte me ulje per kete oferte.

 

Gjithashtu, mos hezitoni te kerkoni informacion shtese ne nr tone te telefonit: 0697007000, ose e-mail: [email protected]