Oferta ne stacione sherbimi

 

Për stacione të caktuara, me qëllimin për të plotësuar kërkesat dhe pritshmeritë e klientëve kemi përshtatur një ofertë me çmim preferencial me 147 lekë/lt për produktin Naftë 10 ppm.

 

Stacionet ku është e disponueshme kjo ofertë janë si më poshtë:

 

 

 

 

Kjo ofertë vlen për një kohë të limituar si edhe vetëm për furnizimet mbi 3,000 lekë, përvec stacionit tonë në Koplik ku ky limit është 2,000 lekë.

 

Ju lutem, per cdo lokacion ne listen me siper shtoni nje buton anash, me fjalen:

Kliko këtu për vendodhjen dhe secili buton te lidhet me lokacionin ne harte te secilit nga stacionet me siper.  Links I keni tek tabela ne excel qe ju kemi derguar.