Aplikoni per karten Easy 5

Merrni kartën tuaj  anëtarësimit sot,  për oferta speciale përgjithmonë. 

Me kartën tonë të anëtarësimit falas “Easy 5”, ju do të keni -5 të gjitha / lt menjëherë, përgjithmonë dhe në çdo stacion shërbimi BOLV në të gjithë Shqipërinë.

 

Aplikoni tani duke plotësuar formularin si më poshtë, ose mund të kërkoni në çdo kohë, në çdo stacion Bolv për një kartë Easy 5 nga shitesat tanë.

Join our Newsletter