Identitet i Ri

Për shkak  zhvillimit  vazhdueshëm për gati 3 dekada  Shqipërikohët e fundit kompania po ndryshon identitetin e saj  markës, me një imazh, logo, ngjyra dhe strategji  re  marketingutIdentiteti i ri synon  shprehë përkushtimin tonë ndaj klientëvesigurinëbesnikërinëlëvizjen dhe energjinë pozitive. Ne synojmë  investojmë plotësisht  ribrandimin e stacioneve tona  shërbimit mënyrë   gjithë stacionet  jenë me identitetin e ri brenda vitit 2021. 

Kompaniapronësia e sajmanaxhimistafi dhe stacionet mbeten po të njejtat, duke vazhduar  t’ju shërbejmë klientëve tanë me të njëjtin përkushtim prej vitesh.