Author: tokadmin

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text] Due to continuous development for almost 3 decades in Albania, lately the company is changing the brand identity, with a new identity, logo and colors. The new identity aims to express our commitment to our clients, security, loyalty, movement and positive energy. We aim to fully invest in our service stations rebranding, in order to have all...

Për shkak të zhvillimit të vazhdueshëm për gati 3 dekada në Shqipëri, kohët e fundit kompania po ndryshon identitetin e saj të markës, me një imazh, logo, ngjyra dhe strategji të re të marketingut. Identiteti i ri synon të shprehë përkushtimin tonë ndaj klientëve, sigurinë, besnikërinë, lëvizjen dhe energjinë pozitive. Ne synojmë të investojmë plotësisht në ribrandimin e stacioneve tona të shërbimit, në mënyrë që të gjithë stacionet të jenë me identitetin e ri brenda vitit 2021.  Kompania, pronësia e saj, manaxhimi, stafi dhe stacionet mbeten po të njejtat, duke vazhduar që t'ju shërbejmë klientëve tanë me të njëjtin përkushtim prej vitesh.  ...