PR Press

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text] Due to continuous development for almost 3 decades in Albania, lately the company is changing the brand identity, with a new identity, logo and colors. The new identity aims to express our commitment to our clients, security, loyalty, movement and positive energy. We aim to fully invest in our service stations rebranding, in order to have all...

We are delighted to announce that the French multinational hospitality company "The Accor Group" expands its operations in the Balkans with the first Novotel in Albania, in collaboration with Bolv Group.  The “Bolv Hospitality Complex” a 70,000 sqm program/design aims to transform the city transit way of Tirana, “Durresi” street, in a permanent invitation through an apparent urban gate. This gate is modelled/abstracted in between two...

Për shkak të zhvillimit të vazhdueshëm për gati 3 dekada në Shqipëri, kohët e fundit kompania po ndryshon identitetin e saj të markës, me një imazh, logo, ngjyra dhe strategji të re të marketingut. Identiteti i ri synon të shprehë përkushtimin tonë ndaj klientëve, sigurinë, besnikërinë, lëvizjen dhe energjinë pozitive. Ne synojmë të investojmë plotësisht në ribrandimin e stacioneve tona të shërbimit, në mënyrë që të gjithë stacionet të jenë me identitetin e ri brenda vitit 2021.  Kompania, pronësia e saj, manaxhimi, stafi dhe stacionet mbeten po të njejtat, duke vazhduar që t'ju shërbejmë klientëve tanë me të njëjtin përkushtim prej vitesh.  ...